Puszta Eldorado

Natuurlijk Hongarije

Familie huis

Veel privacy voor familie of grotere groep

Ons familie huis ligt in het dorp Kunhegyes op 9 km afstand van  het park Puszta Eldorado. Dit huis heeft twee verdiepingen met 2  slaapkamers met tussenkamer. In totaal 7 bedden met uitbreiding tot 9 bedden. Volledige  privacy om van een comfortabele vakantie te genieten. Het huis heeft een grote woonkamer met hoekbank en complete keuken met alle gemakken zoals fornuis met oven, koelkast, diepvries, waterkoker, espressoapparaat en aparte eettafel. 

Op de bovenste verdieping is er een grote slaapkamer met balkon en 3 bedden, een kleinere slaapkamer met 2 bedden en in de tussenkamer staan twee brede fauteuils  waarvan eenpersoonsbedden gemaakt kunnen worden. Op deze etage bevind zich de badkamer met ruime inloop douche, wc, wasbak en fohn.
 
De privétuin is ruim en volledig omheind. Er staat een overdekte picknick tafel met een bbp-plaats. Tuin en zonnestoelen zijn aanwezig en ook speelapparatuur voor de kinderen waaronder een oud Trabantje.

Het huis ligt in het dorp op loopafstand van restaurants, supermarkten, bakker, slager, groenteboer en andere winkels. Thermaalbad en zwembad (wedstrijd) zijn op 2 km net als bus en treinstation.
 
Er is gratis WIFI aanwezig.
 
In de omgeving is veel vertier zowel voor jong als voor oud. Wandel-, fiets en ruiter routes maar ook stranden aan het Tiszameer waar watersport nog mogelijk is.  Waterglijbanen in aqua-zwembaden, dinosauruspark, klimmen door bomen op het Kalandeiland. Uitgebreide informatie is in het huis aanwezig.

 

Prijzen

400 euro per week inclusief handdoekenset en beddenset
maar exclusief eind schoonmaak € 35,- en toeristenbelasting € 1,25 per persoon per dag

 

Prijzen en bezetting

Info