Puszta Eldorado 

Natuurlijk Hongarije 

Keizerarend hut   oktober-februari

Deze hut staat in de omgeving van Besenyszög, hemelsbreed op 30 km van Puszta Eldorado, midden in de vrije natuur op de uitgestrekte laaglanden. In deze omgeving leven 12 paartjes Keizerarend. De Keizerarend juveniels laten zich met name in oktober regelmatig voor de hut zien. Er wordt de gehele periode veel gevoerd. Dit heeft een sterke aantrekkingskracht voor alles wat leeft in deze omgeving. In deze hut kunt u verrast worden door allerlei roofvogels zoals kiekendieven, buizerd, uilen, raven maar ook door jakhals, vos, das en nog veel meer.

De hut is ingericht voor 2 personen en heeft twee ramen op verschillende hoogte zodat u kan fotograferen vanuit zit- en ligstand. Op koude dagen wordt de hut verwarmd. Er is een kleine corridor. 

Deze hut is niet op eigen gelegenheid te bereiken. U wordt vanuit Puszta Eldorado met een 4x4 naar de hut gebracht en opgehaald (in de prijs inbegrepen). Voorwaarden is om voor zonsopgang in de hut te zitten en na zonsondergang de hut te verlaten.

Aan deze hut is jaren gewerkt en veel getest. Vanaf oktober 2021 wordt deze operationeel. Wij hebben daarom voor oktober 2021 een aantrekkelijk arrangement samengesteld. Klik hier voor meer informatie Keizerarend in oktober,

Prijzen

De Keizerarend hut is in oktober tot februari te huur met maximaal 2 personen. Deze hut is ook te huur als u niet logeert bij Puszta Eldorado. Prijs per dag inclusief vervoer, in euro:

per dag

195

 

Reserveer hier de Keizerarend hut

Info