Puszta Wildlife

Puszta Wildlife organiseert natuurreizen in centraal Hongarije. Dit gebied is een onbekend Europees pareltje met een geschiedenis, cultuur en natuur die uw voorstellingsvermogen meer dan prikkelen. Een streek met een zeer afwisselend karakter en met een magische aantrekkingskracht. Steppen, wetland, berg- en rivierlanden vormen een gevarieerd landschap en zorgen voor divers flora en fauna.


De omgeving telt 6 verschillende nationale parken waarvan het Nationaal Park Hortobágy het grootste is. Ten zuiden van de hoofdstad Boedapest ligt het Nationaal Park Kiskunság. De andere zijn de nationale parken Aggtelek, Bükk, en Körös-Maros. Verder zijn er nog vele beschermde landschappen, natuurgebieden (Tisza-tó) waar veel te beleven valt met onder andere educatieve paden. Puszta Eldorado is een mooi uitvalsbasis om deze gebieden te ontdekken.

Fotohutten op toplocaties

Puszta Wildlife is eigenaar en beheerder van observatie / fotohutten waar vanuit u mooie foto's kunt maken van vogels en andere dieren. Deze hutten staan op toplocaties waar u als toerist nooit zelf zal komen. Natuurbeleving is hierbij een must. Deze hutten zijn ook te huur als u niet logeert bij Puszta Eldorado. U huurt de hut alleen voor uzelf of voor u eigen gekozen gezelschap. Wij voegen nooit mensen bij elkaar.


Puszta Wildlife werkt samen met zelfstandige gidsen die geboren en getogen zijn in de omgeving. Zij weten waar welke vogel of ander dier te vinden is en gidsen u naar de beste en mooiste plekken in en om de 6 tal Nationale parken. Alle gidsen spreken Nederlands of Engels.

Puszta Wildlife organiseert voor de natuurliefhebber op maat arrangementen. Deze arrangementen worden vanaf binnenkomst tot vertrek volledig verzorgd. Inclusief logé, ontbijt, lunch, avondeten, niet alcoholische dranken en hut/tour/gids.

FOTOSCHUILHUTTEN


ARRANGEMENTEN